Username: Password:
  Create an account Home  ·  Game Manager  ·  Forums  ·  Your Account  
Login
Username

Password

Don't have an account yet? You can create one.

Site Sections
· Home
· Game Manager
· Forums
· Private Messages
· Your Account

Game Manager
· Your games
· Waiting games
· Create new game
· Running games
· Completed games

Recent News

MaBiWeb: Forums

MaBiWeb :: View topic - Deploy without costs? - Achaemenid Empire bug (fixed)
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Deploy without costs? - Achaemenid Empire bug (fixed)

 
Post new topic   Reply to topic    MaBiWeb Forum Index -> Nations
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Talaborn



Joined: Jun 14, 2017
Posts: 15

PostPosted: Fri May 07, 2021 5:21 pm    Post subject: Deploy without costs? - Achaemenid Empire bug (fixed) Reply with quote

ID 86009

Anyone else has passed. I deploy twice on a military card. Then I saw, that I hadn‘t paid for deploying („0“ costs). I think this is a bug.

I stopped to play. If it is possible to correct, it would be nice. Otherwise we have to play on.

Tx, Talaborn
Back to top
View user's profile Send private message
MaBi
Site Admin


Joined: Jan 01, 2006
Posts: 997
Location: Italy

PostPosted: Fri May 07, 2021 8:16 pm    Post subject: Reply with quote

I confirm, it's a bug. It is related to the dynasty card "Achaemenid Empire": I think that if you change dynasty before using its effect then the effect persists (probably until the end of the game!).
I will remove your 4 stones but please wait a bit, I need to check if there is a way to remove the effect, otherwise you will always deploy military at 0 cost.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
MaBi
Site Admin


Joined: Jan 01, 2006
Posts: 997
Location: Italy

PostPosted: Fri May 07, 2021 8:29 pm    Post subject: Reply with quote

Ok, I think I was able to fix the game, but please keep an eye on your military deployments and let me know if you see that it is still wrong.
I will try to fix the bug too, this one should be easy enough.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Talaborn



Joined: Jun 14, 2017
Posts: 15

PostPosted: Fri May 07, 2021 8:37 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you 👍.
Back to top
View user's profile Send private message
Logitude



Joined: Jan 06, 2020
Posts: 34

PostPosted: Fri May 07, 2021 9:44 pm    Post subject: Reply with quote

Haha, the dynasty so unpopular that no one noticed!
Back to top
View user's profile Send private message
Talaborn



Joined: Jun 14, 2017
Posts: 15

PostPosted: Fri May 07, 2021 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

Sorry to bother you once more. It seems, that i had in round 1b another cost—free deployment on military. Could you remove one more stone pls. Thanks a lot.
Greetings
Talaborn
Back to top
View user's profile Send private message
MaBi
Site Admin


Joined: Jan 01, 2006
Posts: 997
Location: Italy

PostPosted: Fri May 07, 2021 10:43 pm    Post subject: Reply with quote

Ah ok, it happened before I fixed your game.
I can remove one of your stones but I'm afraid the game is inconsistent anyway: previously I removed 4 of your stones and you were left with 0, but actually you should have had 3 and you wouldn't have been able to deploy 2 workers on Longbowman. I don't know how much this affects the game.

And to clarify, the bug is triggered only in this specific condition: you have "Achaemenid Empire", you take a worker in Growth phase and then as your first action you change dynasty. Then you will have the Achaemenid effect for the rest of the game.
And to further clarify: I fixed your game removing the persistent effect but I have not fixed the bug in the code yet, so it could happen again in other games (but I hope to fix it soon).
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
MaBi
Site Admin


Joined: Jan 01, 2006
Posts: 997
Location: Italy

PostPosted: Sat May 08, 2021 8:37 am    Post subject: Reply with quote

Ok, the bug has been fixed and it shouldn't happen again.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MaBiWeb Forum Index -> Nations All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©

 
MaBiWeb copyright © 2006 by MaBi
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.
Page Generation: 0.06 Seconds