Username: Password:
  Create an account Home  ·  Game Manager  ·  Forums  ·  Your Account  
Login
Username

Password

Don't have an account yet? You can create one.

Site Sections
· Home
· Game Manager
· Forums
· Private Messages
· Your Account

Game Manager
· Your games
· Waiting games
· Create new game
· Running games
· Completed games

Recent News

MaBiWeb: Forums

MaBiWeb :: View topic - Samurai bug?
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Samurai bug?

 
Post new topic   Reply to topic    MaBiWeb Forum Index -> Bug reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nyarla59



Joined: Jul 14, 2007
Posts: 2

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 4:03 pm    Post subject: Samurai bug? Reply with quote

I'm playing two samurai games and the two have the same problem. The token do not place where I want. I'm use Opera 9.21
I try it in the same computer with Explorer and works fine.
It's an Opera bug or a Mabi bug?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
MaBi
Site Admin


Joined: Jan 01, 2006
Posts: 927
Location: Italy

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 4:18 pm    Post subject: Re: Samurai bug? Reply with quote

nyarla59 wrote:
I'm playing two samurai games and the two have the same problem. The token do not place where I want. I'm use Opera 9.21
I try it in the same computer with Explorer and works fine.

Yes, Samurai doesn't work with Opera, see for example this other thread:
http://www.mabiweb.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=195

nyarla59 wrote:
It's an Opera bug or a Mabi bug?

I haven't the slightest idea, and I'm not going to spend time to achieve compatibility with every browser, Firefox and IE are more than enough for me (and I really wish I could disregard IE, but unfortunately it's too widely used).
But if someone points out something wrong in my code, I will gladly change it.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
nyarla59



Joined: Jul 14, 2007
Posts: 2

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 12:16 am    Post subject: Re: Samurai bug? Reply with quote

[quote="MaBi"]
nyarla59 wrote:
I'm playing two samurai games and the two have the same problem. The token do not place where I want. I'm use Opera 9.21
I try it in the same computer with Explorer and works fine.

Yes, Samurai doesn't work with Opera, see for example this other thread:
http://www.mabiweb.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=195

Ok, i don't see this thread. Sorry for duplicate the question.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MaBiWeb Forum Index -> Bug reports All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©

 
MaBiWeb copyright 2006 by MaBi
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.
Page Generation: 0.15 Seconds