Username: Password:
  Create an account Home  ·  Game Manager  ·  Forums  ·  Your Account  
Login
Username

Password

Don't have an account yet? You can create one.

Site Sections
· Home
· Game Manager
· Forums
· Private Messages
· Your Account

Game Manager
· Your games
· Waiting games
· Create new game
· Running games
· Completed games

Recent News

MaBiWeb: Forums

MaBiWeb :: View topic - Nations:Dynasties 4Player tournament 28-30.7.Finland
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nations:Dynasties 4Player tournament 28-30.7.Finland

 
Post new topic   Reply to topic    MaBiWeb Forum Index -> Nations
View previous topic :: View next topic  
Author Message
EkiJoined: Dec 28, 2016
Posts: 76

PostPosted: Tue May 30, 2017 6:38 am    Post subject: Nations:Dynasties 4Player tournament 28-30.7.Finland Reply with quote

I will arrange Nations: Dynasties 4 Player reallife tournament 28-30.7.2017 in Ropecon gamefestival Finland Helsinki. https://2017.ropecon.fi/
Ropecon is biggest gamefestival in Europe.

So this tournament is mainly for the people living in Finland. So the message is finnish(Finland) language. Anyway If somebody is interested to join from the other countrys, contact me anyway: eerikkih@gmail.com

"
Järjestän Ropeconissa 4 pelaajan turnauksen Nations- Dynasties lautapelistä. Olen itse mukana pelaamassa.

Turnauksessa pelataan neljä 4 hengen peliä. Ensimmäinen peli pelataan helpoimmalla: chieftain tasolla (4). Toinen peli prince tasolla (3), sitten king tasolla (2). Ja viimeiseksi Emperor tasolla (1).

Jokaisesta pelistä saa pisteitä:

- 1 sijasta saa 3 pistettä
- 2 sijasta 2 pistettä
- 3 sijasta 1 pisteen
- 4 sijasta 0 pistettä.

Turnauksessa pelataan yhteensä 4 peliä. Neljännen pelin jälkeen lasketaan yhteis pistemäärä ja eniten pisteitä kerännyt voittaa turnauksen. Tasapelin turnauksessa voittaa pelaaja joka on viimeisessä Emperor tason pelissä sijoittunut paremmin.(1-4 sija) Yksittäisen pelin tasapelin ratkaisee vuorojärjestys, niin kuin säännöissä sanotaan.

Palkinnoksi aion kysellä Lautapelit.fi:stä mahdollisesti jotakin ilmaispalkintoa voittajalle. Toinen vaihtoehto on että jokainen osallistuja tuo pelipaikalle 5€ eli yhteensä rahaa tulee 20€ ja tällä rahalla ostetaan paikan päältä jostakin pelikaupasta 20€ lahjakortti palkinnoksi. Pieni palkinto tuo mukavan porkkanan turnaukseen. Mutta palkinnoista tarkemmin myöhemmin kun asia varmistuu.

Varsinaista vuoron kestorajaa ajallisesti on vaikea määrittää, mutta karkeasti sanottakoon että jos 5minuuttia (MIKÄ ON PALJON !) alkaa olla mittarissa, niin päätös pitäisi tehdä. Pyrimme pelaamaan kohtuullisella nopeudella. Kun vuoron siirto on tehty, sitä ei voi enää muuttaa. Sääntöinä käytetään Nations+ Dynasties sääntökirjan sääntöjä ja lisänä on tekijän tekemä sääntöjen ja yksittäisten korttien tarkennusosa. Mikäli tulkinnallisesti säännöistä ei löydy johonkin asiaan ratkaisua, tai se on vaikea ymmärtää, niin demokraattisesti päätetään pelaajien kesken miten tilanteessa toimitaan. Tässä vaaditaan tiettyä tasapuolisuutta ja oikeudenmukaisuuden tajua.

Yksi peli kestää arviolta 4 kokeneelta pelaajalla n. 3 tuntia. Voi mennä hieman nopeamminkin.Koko turnauksen kestoajaksi tulisi siis n.12h+ järjestelyt päälle= n.14-15h. Tää on siis ajallisesti mahdollista vetää läpi Ropecon viikonlopussa.
Pelit pelataan Ropeconin lautapelihallissa ja peliajat ovat seuraavat: (riippuen että lautapelihalli on kyseisinä aikoina auki niin kuin yleensä on ollut)

1 Peli: Perjantai 28.7 klo19.00
2 Peli: Lauantai 29.7 klo12.00
3 Peli: Lauantai 29.7 klo19.00
4 Peli: Sunnuntai 30.7 klo12.00

Etsin siis pelaajia jotka osaavat jo valmiiksi pelin ja joilla olisi mielellään jonkun verran kokemusta pelistä. Sääntöjä ei aleta opettelemaan turnauksessa, vaikka toki jostakin yksittäisestä unohtuneesta asiasta voi aina kysyä jne.

Kerään pelaajat nyt etukäteen tämän foorumin kautta.

Joten turnaukseen halukkaat ilmoittautukaa tähän ketjuun+ lisäksi sähköpostiini (eerikkih@gmail.com) halukkuutenne. Ilmoittautujilta vaaditaan sitoutumista kaikkiin
turnaukseen peleihin. 3 ensimmäistä ilmoittautunutta pääsee mukaan ! Ja lisäksi otan listalle varalle 3 vara ilmoittautunutta jos peruuntumisia tulee.

Ilmoittaudu mukaan turnaukseen ja pää asia että saadaan pidettyä hyvä ja mukavanhenkinen turnaus hyvän pelin parissa =)!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MaBiWeb Forum Index -> Nations All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©

 
MaBiWeb copyright © 2006 by MaBi
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.
Page Generation: 0.06 Seconds