Username: Password:
  Create an account Home  ·  Game Manager  ·  Forums  ·  Your Account  
Login
Username

Password

Don't have an account yet? You can create one.

Site Sections
· Home
· Game Manager
· Forums
· Private Messages
· Your Account

Game Manager
· Your games
· Waiting games
· Create new game
· Running games
· Completed games

Recent News

MaBiWeb: Forums

MaBiWeb :: View topic - cubes not visible?
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

cubes not visible?

 
Post new topic   Reply to topic    MaBiWeb Forum Index -> Mykerinos
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pietbu



Joined: Sep 23, 2007
Posts: 3
Location: Netherlands

PostPosted: Fri Apr 24, 2009 2:13 pm    Post subject: cubes not visible? Reply with quote

In Mykerinos game # 31999 I'm playing yellow. and I can't see my cubes. I CAN see where they are supposed to be (there's a red cross), seems like the image is missing. All other players cubes are fine. Any suggestions?
Back to top
View user's profile Send private message
MaBi
Site Admin


Joined: Jan 01, 2006
Posts: 925
Location: Italy

PostPosted: Fri Apr 24, 2009 3:39 pm    Post subject: Reply with quote

I have tried switching to yellow color in one of my games and it works for me: the images are there.
If you have Firefox you could try right-clicking on the missing image, select "Properties" from the menu (there should be something similar in Internet Explorer) and look at the image location: it should be "http://www.mabiweb.com/modules/GM_Mykerinos/images/Cube_Yellow.png". If it is something different let me know.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pietbu



Joined: Sep 23, 2007
Posts: 3
Location: Netherlands

PostPosted: Fri Apr 24, 2009 4:16 pm    Post subject: Reply with quote

it's the same in IE7: Right click -> Properties. Path is correct, except it's a gif instead of a png. But all the others are also gif-files, so that's not the problem.
I tried Firefox, and there everything is allright! %@# Microsoft :)

I changed my color in this game. All colors are OK, except yellow and purple. Very strange ... Oh well, it's just a minor problem. Or any other suggestions?
Back to top
View user's profile Send private message
MaBi
Site Admin


Joined: Jan 01, 2006
Posts: 925
Location: Italy

PostPosted: Fri Apr 24, 2009 4:48 pm    Post subject: Reply with quote

Ah ok, now I understand: for the additional colors (purple and yellow) there is only the png version, gifs are missing.
I originally used png images because they are better (24 bit depth) but later I discovered that IE6 doesn't support transparency in png images, so I switched to gif for IE browsers leaving the better png version for Firefox. But then I forgot to provide the gif version for the additional colors and never noticed it because I don't use IE.
Now I have added them, but probably the best thing to do would be to switch everyone to png version, there shouldn't be anyone still using old IE6.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pietbu



Joined: Sep 23, 2007
Posts: 3
Location: Netherlands

PostPosted: Fri Apr 24, 2009 6:13 pm    Post subject: Reply with quote

And indeed: there are my cubes! Thanks for the fast respons. And for the solution!
I personally think support for IE6 and older can be stopped: everybody has had enough time to upgrade. Or (even better) change to Firefox.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MaBiWeb Forum Index -> Mykerinos All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©

 
MaBiWeb copyright 2006 by MaBi
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.
Page Generation: 0.06 Seconds